Tips die je helpen om af te vallen

Ga je binnenkort op vakantie? Of ga je trouwen? Of wil je gewoon beter in je vel zitten? Vaak hebben we een hele goede reden om een paar kilo’s te verliezen en je lichaam weer bikiniproof te maken. We hebben 7 tips voor je verzameld, die je goed kunt gebruiken om je doel te bereiken.
 

Ontdek hieronder de afslank tips
  • Schrijf dagelijks op wat je eet en drinkt. Dit helpt je bewust te worden wat er allemaal in je mond gaat.
  • Zorg voor een volle ijskast met gezonde producten. Het is nu eenmaal een feit , dat alles wat in je winkelwagen gaat, ook weer in je maag zal belanden.
  • Begin met meer te slapen. Als je moe bent, grijp je veel sneller naar producten vol met suiker.
  • Eet meer en vaker per dag hoe raar dat ook klinkt. Eet grotere porties met gezonde producten dan blijf je veel langer verzadigd.
  • Stop met eten ergens anders dan aan de tafel. Dus ga alleen nog aan tafel eten. Zo heb je veel meer het besef wanneer je genoeg hebt gehad.
  • Sta een half uur eerder op. Zo heb je tijd voor te bewegen en rustig te ontbijten.
  • Maak voor jezelf heel duidelijk waarom je wilt afvallen. Stel jezelf voor om slanker door het leven te gaan en voor wie het nog meer veel zou betekenen als jij gezonder door het leven gaat.

 

Succesvol afslanken? Dan is het belangrijk om te detoxen! Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.