Ontgift je lichaam en verlaag stress

Ook al leef je gezond en sport je regelmatig, je krijgt toch altijd wel giftige stoffen binnen. Nee, geen stoffen waar je ernstig ziek van wordt (over het algemeen), maar wel stoffen die je op den duur kunnen hinderen. Het is dus zeker een aanrader om je lichaam wekelijks te ontgiften van het dagelijks leven. “ontgiften” van stress en van ongewenste stoffen.
 

 Hoe je dat doet? Als je een bad hebt is dat vrij simpel. Je hebt daarvoor de volgende ingrediënten nodig:
  • Handje magnesiumsulfaat oftewel bitterzout
  • 10 druppels lavendel olie
  • Half kopje baking soda

 

Hoe moet het?
  • Doe dit in een bad met warm water en wacht totdat het opgelost is. Vervolgens ga je lekker in bad zitten gedurende 20 minuten.
  • Het is het beste om ontspannende muziek op te zetten (hier vind je een top 5) en  het licht te dimmen. Als je het licht niet kunt dimmen, dan kun je ervoor kiezen om de lamp uit te doen en bijvoorbeeld een nachtlampje neer te zetten. Je kunt ook nog wat theelichtjes neerzetten om echt een ontspannen sfeer te creëren. Deze combinatie zorgt voor de ultieme ontspanning en verlaagt dus stress gerelateerde hormonen. Daarnaast ontgift het je lichaam en brengt PH niveau in balans.
  • Als je kinderen hebt is het een must om de deur op slot te draaien zodat je echt even 20 minuten voor jezelf hebt.

Geniet ervan!

 

Ultiem ontspannen? Ga dan hier voor! Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.