Last van vliegen? Dit is de oplossing

De vleesetende plant is dan geen elektronische gadget, maar toch super leuk om te zien en het werkt echt! Het is een plant en insecten eter in één. Ze zijn heel zeldzaam geworden in de loop der jaren door het verdwijnen van moerassen. Zo heb je een goedkoop, exclusief stukje natuur in je woonkamer en hoef je zelf niet meer lopen te zwaaien met een vliegenmepper of een plak rol op te hangen. Je hoeft niet bang te zijn dat de plant jouw of je huisdier op zal eten.. hij wordt namelijk niet groot genoeg en geeft zijn voorkeur aan insecten.
 

Hoe werkt de Venus vleesetende plant?

De Venus heeft een dichtklappende val die bestaat uit 2 bladhelften. In het blad zitten 3 tot 9 voelhaartjes, in totaal dus 6 tot 18. Als twee haartjes binnen 20 seconden worden aangeraakt klapt de plant dicht en dat kan in een snelheid van 0.5 tot 30 seconden! De plant geeft een geur af die insecten lokken. Het hysterisch rondrennen met een vliegenmepper met als gevolg bloedvlekken op de lichte muur is verleden tijd voor jou!

Je kunt een vleesetende plant kopen. Maar je kunt ook een zak zaadjes kopen. Zo kun je het bijzondere 4 tot 6 weken durende proces volgen van zaadje tot werkende vleesetende plant. Super gaaf!

 

Waar wacht je nog op? Zeg goodbye tegen vliegen! Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.