Last van spinnen? Zo kom je er van af!

Hard gillen en drie keer slikken is wat de meeste mensen doen als ze een spin tegenkomen. Liefst laat je de klus opknappen door iemand anders, maar soms moet je. Door het zachte weer zijn spinnen en ander ongedierte groter dan gemiddeld en dat is niet iets wat je graag tegenkomt in huis. Gelukkig kun je zo ook heel simpel buiten de deur houden. Niet met een bordje aan de deur, maar wel met een bepaalde geur waar ze absoluut niet tegen kunnen. Ze gruwelen ervan en keren direct om. Het is eigenlijk een soort Halloween voor spinnen het hele jaar door!
 

De geur dat spinnen, vliegen, muggen, muizen en ander ongedierte buiten de deur houdt is pepermuntolie. Pepermuntolie heeft sterke eigenschappen en een sterke geur. Tegen bepaalde kwalen zijn deze speciale eigenschappen goed inzetbaar, maar ook tegen ongedierte! Je doet de kruipende beestjes er niet mee, maar ze verlaten met piepende banden de woning. En dat is nog beter, toch? Hoef je geen ‘lijken’ op te ruimen én je hebt ze niet in huis.

Klik hier voor de beste pepermuntolie!

 

Hoe zet je pepermuntolie in?

Het enige wat jij moet doen is pepermuntolie op een aantal katoenen doekjes druppelen. Leg de doekjes op plaatsen waar je veel ongedierte tegenkomt. Na ongeveer 3 weken zullen de geurtjes zijn uitgewerkt en breng je opnieuw wat druppels aan. Wat je ook nog kunt doen is pepermuntolie in een geurbrander. De geur is dan nog sterker en dat is iets wat je zelf moet bepalen of je dat prettig vindt.

 

Geen pepermuntolie in huis?  Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.