De beste
gezondheidstips

Gezondheid

Gezondheid is een belangrijk aspect van het leven. Gezond eten, actief zijn en veel water drinken zijn de beste manieren om de gezondheid te verbeteren. Hieronder delen wij graag de beste gezondheidstips met jou! Ben je benieuwd naar alle tips? Klik hier!

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
beste groene thee
🍏 Gezondheid
Beste groene thee? Dit is de top 5!

Iedereen weet hoe een kopje thee smaakt. Het is troostend, warm, en het lijkt altijd goed te smaken. Er zijn veel variaties, sommige mensen voegen suiker toe, of melk, of drinken hun thee koud.

Lees meer »
slapen met sokken
🍏 Gezondheid
Slapen met sokken? Zo val je sneller in slaap!

Slapen met sokken aan is iets wat niet veel mensen doen, maar slapen met sokken aan kan allerlei voordelen voor je nachtrust opleveren. De reden achter het slapen met sokken aan is dat je voeten en benen zo de hele nacht een aangename temperatuur kunnen behouden.

Lees meer »
stijve nek
🍏 Gezondheid
Stijve nek? Dit is de oplossing!

Stijve nekken zijn iets waar veel mensen over de hele wereld last van hebben. De stijfheid wordt meestal veroorzaakt doordat je in een ongemakkelijke houding slaapt of om de een of andere reden je nek niet kunt bewegen of je hoofd langere tijd niet kunt draaien.

Lees meer »
afvallen zonder sporten
🍏 Gezondheid
Afvallen zonder sporten? Doe je zo!

Afvallen zonder sporten? Want laten we eerlijk zijn, dan wilt toch iedereen! Je wilt afvallen, maar op een manier dat je het blijft volhouden om een jojo effect te voorkomen. De meeste diëten werken tijdelijk en eenmaal afgerond val je al weer heel snel terug in je oude patroon.

Lees meer »
is chocolade gezond
🍏 Gezondheid
Is chocolade gezond? Wij leggen het uit!

Chocolade is heerlijk, maar het kan ook gezond zijn. Dit artikel geeft 10 redenen waarom chocolade goed voor je is; het “supervoedsel” dat al jarenlang een slechte reputatie heeft gekregen vanwege zijn hoge caloriegehalte wordt hier verdedigd.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Detoxen? Belangrijk om te doen!

Tegenwoordig zijn we veel meer bezig met onze gezondheid. Steeds vaker zijn we te vinden in de sportschool en qua voeding letten we ook veel meer op wat gezond is voor ons lichaam.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Zo voorkom je de griep

Helaas is griep ontzettend besmettelijk en loop je grote kans om ziek te worden als er weer eens een epidemie heerst. Wat belangrijk om te weten is dat de besmetting via snot- slijm en speeksel gaat.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Zo kom je van rugvet af!

Bepaalde gebieden op je lichaam zijn vaak moeilijk te trainen, of beter gezegd weg te trainen. We hebben het dan over de onderrug, net onder de borsten en dat vervelende kwabbeltje net boven je broekband. 

Lees meer »
🍏 Gezondheid
De voordelen van talkpoeder

Je zult verbaasd zijn waar je talkpoeder allemaal voor kunt gebruiken! Talkpoeder of ook wel babypoeder genoemd is in het huishouden voor van alles te gebruiken.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Wat te doen tegen snurken

Er zijn behoorlijk wat relaties die op de klippen lopen, omdat de partner een stevige snurker is. Het is ook erg irritant als je de halve nacht wakker ligt, omdat je maar niet in slaap kunt komen door het gesnurk naast je.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Komkommer helpt tegen een kater

Als de zomer in zicht is, zijn de aardbeien overal weer in de aanbieding. Zo betaal je in de winter al gemakkelijk voor 1 doosje aardbeien €3,99,-, en zo kosten ze tijdens de zomer nog maar €1,00 per doosje op de markt.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Hoe kom je van cellulite af?

Cellulite, is het probleem, vooral onder vrouwen, waar we helemaal niet blij van worden. Heel veel mensen denken onterecht dat het komt omdat ze te dik zouden zijn, maar ook hele slanke vrouwen hebben last van cellulite.  

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Tips die je helpen om af te vallen

Ga je binnenkort op vakantie? Of ga je trouwen? Of wil je gewoon beter in je vel zitten? Vaak hebben we een hele goede reden om een paar kilo’s te verliezen en je lichaam weer bikiniproof te maken.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
De voordelen van kokosolie

Wij vinden natuurlijke producten enorm belangrijk. Het is alleen maar positief voor je gezondheid en een goede gezondheid kun je gewoon geen prijs op zetten.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
De beste hardloop tips

Sportscholen lopen storm in januari. Iedereen heeft als goede voornemen om te gaan sporten. We sluiten dan ook massaal sport abonnementen af. Een gemiddelde sportschool kost al maandelijks een flinke duit geld.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Ontgift je lichaam en verlaag stress

Ook al leef je gezond en sport je regelmatig, je krijgt toch altijd wel giftige stoffen binnen. Nee, geen stoffen waar je ernstig ziek van wordt (over het algemeen), maar wel stoffen die je op den duur kunnen hinderen.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
De voordelen van Aloë Vera

Je hebt wel eens last van iets waar je geen idee van hebt hoe je het moet oplossen of genezen. Naar de dokter gaan doe je ook liever niet en je wilt ook liever geen chemische producten gebruiken om er van af te komen.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Verkouden? Zo kom je er van af!

Bij een stevige verkoudheid of hoest wordt er vaak gebruik gemaakt van VapoRub. Fijn middeltje, maar als je er voor betaald wil je ook waar voor je geld krijgen. In dit geval betekend dat, dat het de verkoudheid of hoest moet verzachten. De meeste mensen brengen het aan op de rug, borst en nek. Zo staat het ook op de verpakking,

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Last van hoofdpijn

Last van hoofdpijn? Hoofdpijn kan door veel verschillende dingen ontstaan. De nummer 1 redenen van hoofdpijn zijn slecht slapen, te veel cafeïne, te veel inspanning of te weinig water drinken. Maar hoe kom je zo snel mogelijk van je hoofdpijn af? Wij hebben aan aantal handige tips op een rijtje gezet die kunnen helpen bij het stoppen van je hoofdpijn!

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Verbrand door de zon

Smeer je huid (verbrande plekken) in met verse kwark. De kwark werkt verkoelend en verzorgend voor je huid, waardoor de tuin verdwijnt en je huid niet verder kan uitdrogen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.