De beste
diverse tips

beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
👀 Diverse tips
Rozenwater! Perfect voor je huid!

Rozenwater is het vloeibare bijproduct van rozenblaadjes nadat ze gedestilleerd zijn. Net als rozenolie heeft rozenwater natuurlijke antibiotische eigenschappen en is het bekend om zijn irritaties op de huid te verzachten.

Lees meer »
klaar voor de winter
👀 Diverse tips
Klaar voor de winter? Met deze tips wel!

De winter is aangebroken. Buiten is het weer ijskoud. Maar binnen wil jij het natuurlijk lekker warm hebben. Het zou zonde zijn als je veel warmte verliest in huis. Zorg er dan ook voor dat je huis klaar voor de winter is!

Lees meer »
haarlak
👀 Diverse tips
Haarlak? Dit kan je er allemaal mee!

Haarlak is een van de meest veelzijdige schoonheidsproducten die er zijn. Het is niet alleen ideaal om je haar een bepaalde stijl te geven, maar het kan ook gebruikt worden om andere dingen te fixeren!

Lees meer »
theezakjes
👀 Diverse tips
Theezakjes? Dit kan je er allemaal mee!

Anno nu is thee helemaal hip, koffie zit tegenwoordig op de 2 de rang en dat is niet zo gek. We leren steeds meer over de negatieve effecten van koffie en daar staan de goede effecten van thee tegenover.

Lees meer »
moeite met opstaan
👀 Diverse tips
Moeite met opstaan? Dit is de oplossing!

Iedereen heeft soms wel moeite met opstaan. Je bent geen ochtend mens, het komt door het koude weer, het is langer donker of je bent te laat naar bed gegaan. Er zijn een miljoen redenen waarom je ’s morgens moeite hebt met opstaan.

Lees meer »
beste pannen
👀 Diverse tips
Beste pannen? Dit zijn de 5 beste!

Tegenwoordig zijn er veel pannen op de markt. Er zijn verschillende merken en stijlen. Maar natuurlijke willen we de beste waarde voor ons geld krijgen. Dus, wat is de beste pan volgens jou?

Lees meer »
beslagen ramen auto
👀 Diverse tips
Beslagen ramen auto? Wij hebben de oplossing!

Niemand twijfelt eraan dat als het om rijden in de winter gaat, beslagen ruiten een ergernis zijn. Er is immers niet veel verontrustender dan uit je voorruit of zijruit te kijken en niet door het raam te kunnen kijken door de condens die zich aan de binnenkant ophoopt.

Lees meer »
👀 Diverse tips
De oplossing tegen striae

Heb jij last van striae? Dan kan dit geheim je misschien wel helpen. Striae ontstaat door snelle gewichtstoename, gewichtsverlies en dus ook tijdens de zwangerschap.

Lees meer »
👀 Diverse tips
Zo bewaar je prik op frisdrank

Zo nu en dan is een verfrissend glas met frisdrank toch wel erg lekker. Een guilty pleasure, want goed zijn al die suikers niet. Een fles frisdrank is dan ook nooit in één dag leeg bij ons.

Lees meer »
👀 Diverse tips
Zo blijft brood langer vers

Wat de Belgen heel goed kunnen is broodbakken. En als je in de buurt woont van de Belgische grens is het dan ook zeker een aanrader om daar flink wat brood in te slaan en in de diepvries te leggen.

Lees meer »
👀 Diverse tips
Aspirine helpt tegen eelt!

Wanneer je veel moet lopen of staan, verkeerde schoenen of steunzolen draagt, dan kan het zijn dat je last hebt van eelt. Dit is niet alleen pijnlijk, maar het ziet ook niet zo charmant uit.

Lees meer »
👀 Diverse tips
Beauty producten die tegen muggenbeten helpen

Op het heerlijke zomerse weer is niks op aan te merken, maar op die irritante, stekende muggen, des te meer. Eerst houden ze je de halve nacht wakker en als je dan eindelijk in slaap bent gevallen wordt je de volgende morgen wakker met weer een aantal nieuwe muggenbeten erbij.

Lees meer »
👀 Diverse tips
Zelf verf maken voor kinderen

Kinderen hebben wilde fantasieën. Ze denken zonder grenzen en kunnen daardoor ontzettend creatief zijn. Het is belangrijk om dit bij kinderen te blijven stimuleren zodat dit zich doorzet wanneer ze gaan puberen en uiteindelijk volwassen worden. 

Lees meer »
👀 Diverse tips
Zoveel snacks zitten er in je glas wijn!

Het is al een tijdje verplicht om ook op een fles wijn te vermelden hoeveel calorieën er in zitten. Binnenkort lees je dus misschien op het etiket dat een glas zoete witte wijn meer calorieën bevat dan een handje chocolade pinda’s.

Lees meer »
👀 Diverse tips
Zo voorkom je hoofdluis

De scholen zijn weer begonnen en daarmee vaak ook weer de luizentijd. De luizenmoeders worden weer opgetrommeld, want het is toch ontzettend belangrijk dat er regelmatig gecontroleerd wordt op hoofdluis.

Lees meer »
👀 Diverse tips
Zo verwijder je een boomstronk

Een boomstronk is over het algemeen een leuk stukje decoratie in de tuin. Toch kan het soms zo zijn dat je een boomstronk wilt of moet verwijderen, bijvoorbeeld wanneer het schade aan de fundering brengt.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
De voordelen van talkpoeder

Je zult verbaasd zijn waar je talkpoeder allemaal voor kunt gebruiken! Talkpoeder of ook wel babypoeder genoemd is in het huishouden voor van alles te gebruiken.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Wat te doen tegen snurken

Er zijn behoorlijk wat relaties die op de klippen lopen, omdat de partner een stevige snurker is. Het is ook erg irritant als je de halve nacht wakker ligt, omdat je maar niet in slaap kunt komen door het gesnurk naast je.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Komkommer helpt tegen een kater

Als de zomer in zicht is, zijn de aardbeien overal weer in de aanbieding. Zo betaal je in de winter al gemakkelijk voor 1 doosje aardbeien €3,99,-, en zo kosten ze tijdens de zomer nog maar €1,00 per doosje op de markt.

Lees meer »
🍏 Gezondheid
Hoe kom je van cellulite af?

Cellulite, is het probleem, vooral onder vrouwen, waar we helemaal niet blij van worden. Heel veel mensen denken onterecht dat het komt omdat ze te dik zouden zijn, maar ook hele slanke vrouwen hebben last van cellulite.  

Lees meer »
👀 Diverse tips
Hoe een puimsteen gebruiken?

Puimsteen is een vulkanisch gesteente dat gekenmerkt wordt door een grote porositeit. Door de grote hoeveelheid kleine holtes in het gesteente is het zeer licht en kunnen vele variëteiten van puimsteen op water blijven drijven.

Lees meer »
👀 Diverse tips
Zelf een geurkaars maken

Soms koop je een dure geurkaars met de verwachting een heerlijke geur in de ruimte te krijgen, eenmaal aangestoken ruik je amper of niets. Dat is weggegooid geld want misschien wel voor de helft had je ook een normale kaars kunnen kopen die geen geur afgeeft.

Lees meer »
👀 Diverse tips
Lippenstift die niet afgeeft!

De feestdagen zijn uitgelezen momenten om een rode lippenstift te dragen. Naast dat het nu helemaal hot is om een donkere kleur lippenstift te dragen, is het ook gewoon ontzettend feestelijk.

Lees meer »
👀 Diverse tips
Zo breng je een kind goede manieren bij!

Natuurlijk wil je dat je kind zich netjes gedraagt en altijd beleefd is. Het is daarom van essentieel belang dat je een kind zo jong mogelijk al goede manieren probeert bij te brengen, zoals wachten op je beurt en het zeggen van ‘dank u wel’.

Lees meer »
👀 Diverse tips
De voordelen van kurken (wijn)

Heb je weer een heerlijk wijntje gedronken? Rose, rood of wit? Gooi de kurk van je wijnfles niet weg. Deze kurken zijn namelijk handig voor verschillende dingen. Je kunt de kurken namelijk op vele manieren gebruiken. Naast dat je er heel creatief mee kan zijn, werken kurken ook tegen fruitvliegjes.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.