Aspirine helpt tegen eelt!

Wanneer je veel moet lopen of staan, verkeerde schoenen of steunzolen draagt, dan kan het zijn dat je last hebt van eelt. Dit is niet alleen pijnlijk, maar het ziet ook niet zo charmant uit. Het is dus zaak om eelt te verwijderen. Je kunt dan naar een pedicure bij jou in de buurt gaan. Handig als je van meerdere problemen last hebt, of je gaat zelf aan de slag. Vroeger haalde ze namelijk eelt weg met aspirine.
 

Nu vraag je je vast af ‘huh, aspirine moet je toch innemen? Hoe kan het dan effect hebben op eelt?’ Het heeft effect omdat je het juist niet inneemt. Je gaat als volgt te werk om eelt te verwijderen. Wanneer je heel veel eelt hebt of er echt pijn van hebt is het in sommige gevallen aan te raden om toch een bezoekje aan de pedicure te brengen.

 

Wat heb ik nodig en hoe moet het?

Hardnekkige eeltplekken op de voet kun je te lijf gaan met aspirientjes. Vermaal vijf aspirines tot poeder. Voeg hier vervolgens een halve theelepel citroensap en een halve theelepel water toe. Maak van dit mengsel een pasta en smeer dit op de eeltplek. Breng een warme doek aan op de plek en stop je voet met warme doek en pasta in een plastic zak. Laat dit tien minuten zitten en schuur daarna het zacht geworden eelt weg met puimsteen. Succes!

 

Dit helpt ook tegen eelt! Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.